Jordi Miras Teruel

Jordi Miras Teruel

Col·laborador

Diplomat en Magisteri, especialitat de música i anglès, per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i postgraduat en Direcció de Centres Escolars per la Universitat FPCEE Blanquerna, Universitat Ramon Llull (URL). Disposa d’un Títol professional de solfeig, teoria de la música, transposició i acompanyament pel Conservatori Superior de Música del Liceu, i d’una capacitació reconeguda per del Departament d’Ensenyament per impartir llengua anglesa i música a primària, secundària i batxillerat. A més, ha realitzat diversos cursos de formació al voltant de la didàctica de les tecnologies, la música i l’anglès. Té una àmplia experiència com a professor i director de diversos centres de primària i secundària.

Actualment és professor de música a l’Escola Xarau i està realitzant el Màster Universitari en Lideratge de la innovació pedagògica i direcció de centres educatius a la FPCEE Blanquerna (URL).

Les principals línies d’investigació són: Música i noves tecnologies aplicades a l’educació, Anàlisi de la funció directiva.