Dra. M.Carme Hernández

Dra. M.Carme Hernández

Professor investigador

Llicenciada en Ciències de l’Educació, especialitat pedagogia terapèutica, per la Universitat de Barcelona (UB). Postgraduada en Tècniques d’Informació i Comunicació Empresarial per la Universitat Pompeu Fabra (IDEC-UPF), en Direcció de Màrqueting per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), en Tècniques Editorials per la Univeritat de Barcelona (UB), i en Informàtica educativa per la Universitat Ramon Llull (URL). Diplomada en Estudis Avançats en el programa de Psicopedagogia de la URL. Doctorada en Ciències de l’Educació per la FPCEE-Blanquerna (URL). Disposa d’una àmplia experiència com a consultora sènior en projectes d’organitzacions de consultoria institucionals i empresarial, així com a docent a l’àmbit universitari, la secundària i l’educació especial. Ha estat directora de Formació a Mida i responsable del curs d’accés per a persones més grans de 25 anys a la UOC, i pedagoga del Grup Editorial Edebé.

Actualment desenvolupa la seva activitat professional com a tècnica superior al Centre per a la Innovació en Aprenentatge i Coneixement (CLIK) de la UPF en l’àmbit d’innovació, millora i suport a la docència. És membre del grup interuniversitari en formació docent (GIFd) i ha participat en el Projecte interdepartamental de competència digital docent (PICDD) de la Generalitat el curs 2014-2015.

Les principals línies d’investigació són: les competències transversals i la seva avaluació, les competències bàsiques per a la universitat, el trànsit a la universitat i la seva relació amb l’abandonament i la integració de la perspectiva de responsabilitat social a la docència universiària.