En l’actualitat, el feminisme està cada vegada més immers en els nostres debats del dia a dia. Poc a poc som més conscients de les implicacions que tenen el llenguatge, els nostres cossos i les seves expressions en els avenços de la lluita pels drets de totes les dones. No obstant això, això no vol dir que haguem oblidat el seu caràcter filosòfic ni el molt que té el pensament a dir a l respecte. Per això, en aquesta noticia es presenta el que 4 filòsofes del panorama europeu i llatinoamericà pensen sobre l’horitzó cap on creuen que es dirigeix ​​el feminisme actual.

En l’article, publicat pel portal “Filo&Co”, hi podreu trobar reflexions molt interessant com la de la Dra. Anna Pagès, qui apuntava que “cal sortir del cansament de l’alliberament per introduir-se, des d’altres perspectives, a l’alegre experiència de la llibertat orientada a la construcció d’un ordre simbòlic més ampli“.

No us perdeu l’entrevista completa al següent enllaç.