Dra. Margarida Llevadot González

Dra. Margarida Llevadot González

Col·laborador

Diplomada en Magisteri per la FPCEE Blanquerna, Universitat Ramon Llull (URL) i llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Patrimoni Cultural per la UB i Màster Universitari en Pedagogia Social i Comunitària: lideratge de la transformació socioeducativa per la FPCEEB (URL). Doctorada en Ciències de l’Educació per la FPCEEB (URL).

Acumula una àmplia trajectòria i experiència com a mestra d’educació infantil i primària i en la formació inicial i continuada de mestres a la Universitat Blanquerna; com a conservadora de museus del Departament de Cultura i com a responsable del Servei Educatiu al Museu d’Història de Catalunya. Ha col·laborat també en el Departament d’Educació del Museum of Contemporary Art San Diego (Califòrnia) i en el museu universitari Musacarelle Museum of Art, Williamsbourg (Virgínia). Actualment és professora de Didàctica de les Ciències Socials i Practicum als estudis de Grau i Segones Titulacions de la FPCEE Blanquerna (URL).

Les principals línies d’investigació són: la integració de l’art a l’educació, l’educació a les institucions culturals, el lideratge educatiu, el treball per projectes, la innovació pedagògica i el treball en xarxa.