Equip investigador

Dra. Eva Liesa (coord.), Dra. Montserrat Alguacil (Grup PSITIC), Dra. Montserrat Castelló, Dr. Carles Monereo, Dra. Maribel Cano, Dra. Paula Mayoral, Dr, Juan Ignacio del Pozo, Professor Marc Casanova, Marta Pardo (Escola Pública Vallgorguina), Elisenda Bartrina (Escola Ntra. Sra. De Montserrat, Rubí), Paloma Llaquet (Escola Virolai, Barcelona)

Entitat finançadora: Projecte ARMIF – Agència de gestió d’ajuts universitaris i de recerca (AGAUR)

Aquest projecte pretén millorar el model formatiu del grau en educació primària facilitant que els futurs mestres desenvolupin la competència d’aprendre a aprendre com a estudiants universitaris i disposin alhora de les estratègies metodològiques necessàries i suficients per a ensenyar aquesta competència bàsica a les aules de primària.

A partir del coneixement científic sobre el tema ens proposem realitzar un procés de revisió i optimització d’alguns dels mòduls/matèries del pla d’estudi vinculats a diferents didàctiques específiques amb estreta relació al treball que realitzen escoles que estan duent a terme actualment projectes d’innovació en aquesta temàtica.